© 2019 LuchtOp Ademtherapie 

Workshop "De Kracht van de Ademhaling"

Er staan op dit moment nog geen nieuwe lezingen en workshops gepland.

WORKSHOP

De Kracht van de Ademhaling

Weet jij wat Gezond Ademen is? Nee? Raar, eigenlijk toch? We weten allemaal wel wat gezond eten en gezond bewegen is. Maar over onze meest primaire levensbehoefte, ademen, weten we niet zo veel.

 

Ik vind dat iedereen zou moeten weten wat Gezond Ademen is en hoe het kan dat je door verkeerd te ademen ziek kan worden. Ruim 80% van de Nederlandse bevolking ademt niet goed, meestal zonder het zelf te weten. 

Verkeerd ademen draagt bij aan of is de oorzaak van klachten en aandoeningen als vermoeidheid, problemen met stress, burn-out, astma, bronchitis, lage weerstand, verstopte neus en/of sinussen, koude handen/voeten of hyperventilatie.

Tijdens deze workshop leg ik je in 2,5 á 3 uur uur uit wat de Kracht van een Gezonde Ademhaling is en gaan we samen wat oefeningen doen. Het is een laagdrempelige en interactieve kennismaking die geschikt is zowel voor mensen die specifieke klachten hebben als voor mensen die "gewoon" geïnteresseerd zijn in een gezonde leefstijl.

locatie: 

kosten  € 32,50 incl. koffie/thee 

Geef je op via de mail info@luchtop.com of het contactformulier    

Wil jij je fitter voelen?

 

Ben jij buiten adem als je de trap bent opgelopen?

Heb je soms het idee dat je te weinig lucht krijgt of dat je ademhaling stokt?

Voel je je moe en weet je niet waarom?

Ben jij bewust bezig met een gezonde leefstijl?

Als je één van deze vragen met JA kunt beantwoorden, kom dan naar de workshop en leer wat de Kracht van de Ademhaling is!