© 2020 LuchtOp Ademtherapie 

WORKSHOP
De Kracht van de Ademhaling

Weet jij wat Gezond Ademen is? Nee? Raar, eigenlijk toch? We weten allemaal wel wat gezond eten en gezond bewegen is. Maar over onze meest primaire levensbehoefte, ademen, weten we niet zo veel.

 

Ik vind dat iedereen zou moeten weten wat Gezond Ademen is en hoe het kan dat je door verkeerd te ademen ziek kan worden. Ruim 80% van de Nederlandse bevolking ademt niet goed, meestal zonder het zelf te weten. 

Verkeerd ademen draagt bij aan of is de oorzaak van klachten en aandoeningen als vermoeidheid, problemen met stress, burn-out, astma, bronchitis, lage weerstand, verstopte neus en/of sinussen, koude handen/voeten of hyperventilatie.

Tijdens deze workshop leg ik je in 3 uur uit wat de Kracht van een Gezonde Ademhaling is en krijg je meteen 3 handvaten om je ademhaling te verbeteren. Het is een laagdrempelige en interactieve kennismaking die geschikt is zowel voor mensen die specifieke klachten hebben als voor mensen die "gewoon" geïnteresseerd zijn in een gezonde leefstijl.

Hoe gaat Gezonder Ademen jou helpen? Je ademhaling is echt de sleutel tot rust voor lichaam en geest. Jij wil je toch ook lekker energiek voelen, maar wel rust in je hoofd ervaren? Lekker vrij ademen en goed voor jezelf zorgen? Zet dan de eerste stap, doe mee met deze workshop en stap in de wonderlijke wereld van onze ademhaling!

NIEUWE DATA:
 

zaterdagochtend 11 januari 10.00- 13.00 uur

zondagmiddag 19 januari 13.30 -16.30 uur
kosten 29,50 p.p.

Start 2020 goed met een Gezonde Ademhaling!
 

Wil jij je fitter voelen?

 

Ben jij buiten adem als je de trap bent opgelopen?

Heb je soms het idee dat je te weinig lucht krijgt of dat je ademhaling stokt?

Voel je je moe en weet je niet waarom?

Ben jij bewust bezig met een gezonde leefstijl?

Wil jij goed voor jezelf zorgen?

Als je één van deze vragen met JA kunt beantwoorden, kom dan naar de workshop en leer wat de Kracht van de Ademhaling is!

Werkt bovenstaande knop niet bij jou, geef je dan op via het contactformulier    of via een mail naar info@luchtop.com 

PROGRAMMA
Opgelucht Hardlopen

Ben jij een hardloper of doe je aan een andere duursport?
Dan heb je beslist het verlangen om óf beter te presteren óf om makkelijker te sporten. Hiervoor train je waarschijnlijk je conditie en misschien je spierkracht. Wellicht ben je ook bewust met je voeding bezig.

Maar adem je ook effciënt en op de juiste manier?
Ik zie heel veel duursporters die verkeerde ademen. Hierdoor is hun ademhaling inefficiënt en bewegen/ presteren ze niet optimaal, of kunnen ze niet optimaal genieten van hun sport. Door een verkeerde ademhaling tijdens duursport ga je eerder verzuren, krijg je last van een zuurstoftekort en loop je niet optimaal.

Daarom heb ik voor hardlopers een apart programma ontwikkeld: "Opgelucht Hardlopen". Dit programma bestaat uit de workshop "Makkelijk hard lopen met een betere ademhaling". Deze workshop is zeer geschikt om door de hardloopvereniging, sportclub, athletiekvereniging aan de leden te worden aangeboden. In 2,5 uur leg ik uit hoe je allebei deze doelen kunt bereiken door het verbeteren van je ademhaling. Met 2 eenvoudige oefeningen op zak, kan elke hardloper na deze workshop al de eerste stappen zetten naar Opgelucht Hardlopen.

 

Wil je als hardloper hier vervolgens verder mee aan de slag, doe dan mee met de ademtraining "Verhoog je anaerobe drempel".

Ben jij een hardloper/duursporter of vertegenwoordig je een hardloopclub/ atletiekvereniging en ben je nieuwsgierig naar het Programma Opgelucht Hardlopen
neem dan even contact met me op
 via de mail info@luchtop.com of het contactformulier