top of page
LuchtOp-Schijf-van-Vijf_zonder-schijf_wi

Ik heb vroeger echt periodes meegemaakt waarin ik eigenlijk alleen maar aan het "overleven" was i.p.v. aan het "leven". Van de buitenkant zag het er waarschijnlijk uit of het goed met me ging, maar in werkelijkheid was ik nooit echt ontspannen, had ik geen rust in mijn hoofd, had ik last van gespannen spieren, ademde ik verkeerd, was ik dagelijks geïrriteerd en genoot ik te weinig van het leven.

 

De afgelopen jaren heb ik veel geleerd, in verschillende opleidingen, van diverse leraren, van mijn eigen traject en van mijn cursisten. Ik weet nu dat er heel veel dingen zijn die ik zelf kan doen, die ervoor zorgen dat ik leef i.p.v. overleef, dat ik rust ervaar en dat ik ontspan. En ik weet ook hoe fijn het is als je deze dingen in je leefstijl kunt verweven en dus altijd bij de hand hebt. Daarom wil ik mijn kennis breder met jullie delen en daarvoor heb ik een online programma gemaakt:


Het Online LuchtOp Jaarprogramma bestaat uit 30 online lessen met daarin oefeningen, inspiratie, uitleg, tips en reminders. Het is geschikt voor iedereen die graag meer rust in het hoofd en energie in het lijf wil voelen, die gezonder wil gaan ademen en zijn/haar hele systeem meer in balans wil brengen.

 

Op een laagdrempelige manier ga je een jaar lang aan de slag met de 5 elementen van opluchting. Hierdoor stimuleer je de rust-en-herstel-reactie van je autonoom zenuwstelsel. Door elke 2 weken een nieuw lesje te lezen/bekijken kun je hiervoor echt de tijd nemen en ga je stapje voor stapje resultaat boeken, je ademhaling wordt rustiger en je voelt je meer in evenwicht.

De meeste mensen gaan maar door. Ze nemen te weinig tijd om stil te staan bij de signalen die hun lichaam geeft. Herken jij dit? Het laatste wat je wil, is ziek worden, uitvallen, blijven worstelen en/of je uitgeput voelen.

Als jij gezonder ademt en weet hoe je je stress-systeem positief kunt beïnvloeden, dan loopt alles soepeler. Je gezondheid gaat vooruit, je gaat meer ontspannen door het leven en zit lekkerder in je vel. Wat ga jij doen met die extra rust én meer energie? 

Naast 30 online lessen, met daarin oefeningen, inspiratie, uitleg en tips, krijg je 5 adem/relaxatiemeditaties, de mogelijkheid om online vragen te stellen en gecoacht te worden en 1 inspirerende postpakketje.

Start nog de hele maand  januari en krijg 15,- euro korting.
Je betaalt slechts 110,- euro.


Waarom zou je jezelf niet elke 2 weken een portie opluchting
gunnen voor nog geen 10 euro per maand?


Maak jij van 2020 ook jouw jaar van de OPLUCHTING?
Doe mee!

LUCHTOP ONLINE
JAARPROGRAMMA

30 online lessen

5 adem/relaxatie-meditaties

1 inspirerende postpakket


online contact en coaching

kosten  van € 125,-  nu voor € 110,-

2018 herfstvakantieLGS-8777-2.jpg
bottom of page