top of page

LuchtOp Adem Vakanties
 

Waar kun je beter aan de slag met je ademhaling dan in de Franse Vogezen? Daar waar de heuvels groen zijn, je door de bomen het bos niet meer ziet en de lucht helder en fris is. 

Sinds augustus 2022 wonen wij in de Vogezen, in een prachtig natuurlijk gebied, net buiten een klein dorpje. Hier hebben we een gîte waar 1 tot 8 mensen kunnen overnachten. Wil jij het aangename met het nuttige combineren? Kom dan op LuchtOp vakantie in de Vogezen! Leer gezond ademen in de gezonde berglucht, en geniet van de omgeving. Kom alleen, met partner/vriend/vriendin of met een klein groepje/familie. Het is allemaal mogelijk.

PRIVÉ LUCHTOP VAKANTIE
Je huurt onze gîte voor één week en kunt hier overnachten met 1 tot 6 personen. Hierbij boek je een LuchtOp cursus voor één persoon. We gaan 5 dagen aan de slag 1,5 uur per dag. De rest van de tijd kun je alleen of met familie/vrienden genieten van de omgeving.
Kosten : € 950,-
inclusief: verblijf, 5x 1,5 uur ademtraining voor 1 persoon, cursusmateriaal, online training

liever intensiever aan de slag: boek 5 extra trainingsuren voor 1 persoon erbij voor € 200,-

 

DUO LUCHTOP VAKANTIE

Je huurt onze gîte voor één week en kunt hier overnachten met 2 tot 6 personen. Hierbij boek je een LuchtOp cursus voor twee personen. We gaan 5 dagen aan de slag 1,5 uur per dag. De rest van de tijd kunnen jullie samen of met familie/vrienden genieten van de omgeving.
Kosten : € 1190,-
inclusief: verblijf, 5x 1,5 uur ademtraining voor 2 personen, cursusmateriaal, online training

liever intensiever aan de slag: boek 5 extra trainingsuren erbij voor 2 personen voor € 300,-

GROEPS LUCHTOP VAKANTIE

Wil je met meer dan 2 personen de LuchtOp cursus volgen: elke extra persoon kost € 100,- extra voor een standaard cursus en € 125,- extra voor een intensieve cursus.

Boeken of meer informatie :

Ga naar de website van onze gîte voor meer informatie je verblijf: 

bottom of page