top of page

LuchtOp Adem Assessment

Ben jij ook nieuwsgierig hoe het met jouw ademhaling is gesteld?
Heb je de indruk dat je niet goed ademt en wil je weten wat je daaraan kan doen? Of denk je dat je wel goed ademt en ben je benieuwd hoe ik daar tegenaan kijk? Doorloop dan het Online Adem Assessment van LuchtOp.

 

Het Adem Assessment bestaat uit een online vragenlijst, inventarisatie van je klachten en enkele testjes. Het invullen kost je ongeveer een half uurtje. Binnen 1 week na het invullen ontvang je van mij een mail met een verslag van jouw assessment, in een telefonisch gesprek of gesprek via beeldbellen leg ik je vervolgens verder uit hoe het met de 3 dimensies van je ademhaling is gesteld en waar de (eventuele) knelpunten zitten. 
 

foto_luchtop_hoe adem jij_700x700pix.png

Misschien is vooral de chemie van jouw ademhaling verstoord of loopt de beweging van je ademhaling niet optimaal en hoe zit het met de invloed van je psyche?

De antwoorden hierop geven jou veel meer inzicht in je ademhaling. Met dit inzicht ben jij vrij om te doen wat je wil. Ben je geïnteresseerd in het volgen van een cursus dan laat het assessment ons zien of dit zinvol is én het vertelt je wat je startpunt is. Volg je daarna bij mijn een cursus, dan sluiten we na het cursustraject weer af met een assessment om te kijken wat er is veranderd.

 

schema assessment.png

Het AdemAssessment wordt voorlopig niet aangeboden.

 

bottom of page